Turgut İlkokulu

WEB https://yunakturgutilkokulu.meb.k12.tr
Adres : TURGUT MAH. 171822. SK. NO: 1 YUNAK / KONYA
VİZYON : Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın getirdiği yeniliklere açık, geleceğe güvenle bakan, Milli ve manevi değerlere önem veren, azimli, kararlı, üretken, paylaşan, realist, nesillerin yetişmesine öncülük eden kurum olmaktır. Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve topluma faydalı bireyler yetiştirmektir. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında çalışmak ve sürekli gelişimde öncü olmaktır.
BAŞARILAR : 0

Saatler : Giriş:09:00 Çıkış:14:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORİFER
Servis : Okulumuza ayrıca Yunak´tan aynı hatta yer alan okullar için öğretmen servisi vardır.
Ulaşım : Öğretmenlerimiz şahsi araçları ile geliş-gidiş yapmaktadırlar.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine yaklaşık 165 km ilçe merkezine ise 25 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :